Post Image

Mäklare på okänd ort

Så länge man bor i en och samma stad kan det vara relativt enkelt att hitta en mäklare utifrån de tips vi tidigare har lämnat här på bloggen och med hjälp av sitt personliga kontaktnät. Vänner och bekanta tipsar och delar med sig av erfarenheter. För en hel del av oss tar livet ibland vändningar more »

Post Tagged with , , ,
Läs mer
Post Image

Ombilda hyresrätt till bostadsrätt

Det är nästan alltid en bättre investering att bo i en bostadsrätt än att bo i en hyresrätt. Det blir inte bara billigare, utan du investerar även i dig själv. Idag är det relativt vanligt att hyreshus ombildas till bostadsrätter, speciellt i storstäderna. Många av de lägenheter som säljs efter en ombildning är billigare än more »

Läs mer
Post Image

Att hitta rätt mäklare

Tre viktiga steg att ta när du letar efter en mäklare: 1. Jämför många olika mäklare Det är många mäklare som erbjuder en kostnadsfri värdering av din bostad, genom att besöka dig i hemmet. Det är ett bra tillfälle att se om du får förtroende för mäklaren och dessutom får du reda på arvode samt försäljningens more »

Läs mer

Hur går det till att köpa bostad?

Att tänka på när du vill köpa bostad När du har hittat ditt boende är det dags att börja planera själva köpprocessen. Det finns en del du bör tänka på innan eventuell budgivning. Visning Frågor du ska ställa dig när du går på visning är: Är detta rätt område för mig? Kommer jag trivas i more »

Läs mer
Post Image

Hur man investerar i fastigheter utomlands!

Det är många som går i funderingar kring att investera i fastigheter i utlandet. Detta är ett ämne som även jag har behandlat tidigare här på bloggen. Men idag tänkte jag faktiskt berätta lite mer om hur man kan gå tillväga. Har ni ingen tidigare erfarenhet så kan det vara smart att ta hjälp av more »

Läs mer

Fastighetsbranschen efter Brexit!

Läs mer

Första bostaden!

Att komma in på bostadsmarknaden är inte det enklaste för unga människor idag. Därför tänkte jag dela med mig av lite information om hur man kan hjälpa till vare sig det gäller sina barn eller någon annan man vill hjälpa så är detta värt att fundera över :

Läs mer
Post Image

Att välja mäklare!

När man ska sälja sin bostad så är det väldigt viktigt att hitta en mäklare för just er. Det är några saker som är viktiga att tänka på och kolla upp innan man bestämmer sig för vilken man ska använda. Här tänkte jag därför rada upp några bra punkter som man kan använda som en more »

Läs mer

Vad innebär lånelöfte?

Läs mer
Post Image

Fastighetshösten närmar sig!

Nu börjar hösten näsrå sig med stora steg och med detta så börjar återigen marknaden röra sig lite. Det är ju alltid något av en paus på bostadsmarknaden under sommaren, men hösten brukar i regel betyda en markant ökning. Det är efter sommaren som man har fått möjlighet att tänka över sin bostadssituation och kanske more »

Läs mer