Mäklare på okänd ort

Så länge man bor i en och samma stad kan det vara relativt enkelt att hitta en mäklare utifrån de tips vi tidigare har lämnat här på bloggen och med hjälp av sitt personliga kontaktnät. Vänner och bekanta tipsar och delar med sig av erfarenheter. För en hel del av oss tar livet ibland vändningar som gör att man måste börja leta efter en bostad i en främmande stad där man inte känner någon och inte heller har någon att fråga. Det kan vara lika lätt eller svårt att hitta en ny bostad någonstans i Älvsjö som någonstans i Luleå. Vad gör man då när man av olika anledningar måste bryta upp från sin trygghet och bege sig mot en helt ny bostadsort? Har du en bostad att sälja och har anlitat en mäklare för att sälja den, hör med den mäklaren om deras företag har något kontor på eller i närheten av orten som du ska flytta till. Finns det inget kontor så har mäklaren kanske någon i sitt personliga nätverk som kan hjälpa till att tipsa om en mäklare. Det sägs att det aldrig är längre än sju steg mellan människor, oavsett var i världen man befinner sig, så dra nytta av alla nätverk du kan.

dddd

Post Tagged with , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *